PŘEDVÁNOČNÍ SLEVOMÁNIE JE ZPĚT!

Než se dočkáme Vánoc, musíme přežít období slevové smršti známé jako Black Friday. O jeho vzniku jsme rozpovídali v jednom z našich článků. Letos se namísto teorie chceme vrhnout rovnou do akce. Společně se zaměřím na výrobky, které můžeme v rámci super slev (jak jinak než vřele) doporučit.    

Padat nemusí jen ceny

Aosta_beige

Jak lépe vyjádřit výrazný pokles cen než podzimním lístkem, který se snese až na zem vaší koupelny či toalety? Koberečky AOSTA v přírodních odstínech nabízíme v malém i velkém rozměru, včetně předložky ke stojícímu WC.

 BONA na doma

Bona_flanel

Nápaditost nás nemusí hned praštit do očí. Předložka BONA ve flanelovém provedení má přízi namíchanou tak, že je každý z pětice odstínů tlumený. Kobereček tak snadno zkombinujete s dalším vybavením jednotlivých místností vašeho domova.

Přímo tam od nás

Hills_grey

Koberečky HILLS přivábí do vašich domovů kousek krajiny, odkud pocházejí. Každý den si můžete užívat ten paradox – hory a přitom vždy hebké, hřejivé a bezpečné.  

Poznávejte svět chodidly

Room_turkis

Když se řekne hmat, vybaví se nám dotyk rukou. I chodidla jsou plná receptorů, které všechno vnímají a zaznamenávají. Připravte jim mimořádný hmatový zážitek pomocí předložky ROOM s dvojí výškou vlasu.

Silvestr každý den

Melange_mix

Když vstoupíte na předložku MELANGE, je to jako byste se vznesli na obláčku. Naše nejoblíbenější předložka s extra vysokým a hřejivým vlasem je k mání v nepřeberném množství barev, včetně slavnostní šampaňské.

Ve víru štěstí

Colani-42_blue

Živý tvar a syté barvy předložky COLANI 42 nás povzbuzují, abychom se věnovali tomu, co nás naplňuje. Když se věnujeme tomu, co nás naplňuje, cítíme se šťastnější. Z toho vyplývá, že koberečky COLANI 42 umí učinit lidi šťastnějšími.

Oceněno odborníky i nohami

Karim-21

Pestrobarevná předložka KARIM 21 od návrháře Karima Rashida získala v Německu cenu za design. Každý, kdo si ji pořídil, však oceňuje především její mimořádnou hebkost. Krásný a příjemný i pro bosá chodidla, takový je KARIM 21.  

Jaký vesmír si přejete?

Seberealizace

Do každé předložky s mandalou jsme všili celý vesmír. Dáte ve svém životě přednost spíše POZNÁNÍ, nebo SEBEREALIZACI?

Doplňky z mramoru

Marmor_protiskluz

V našem sortimentu doplňků se dají objevit opravdové skvosty. Třeba protiskluz do vany a sprchový závěs s motivy mramoru. Architektura vaší koupelny díky nim získá na propracovanosti.

Kolekce, na které si smlsnete

OREA BLACK

Tušíte, kde načerpali inspiraci autoři kolekce koupelnových doplňků OREA BLACK? Ano, je to tak. Za návrhy můžete vidět oblíbené kulaté sušenky, které nejvíce chutnají s mlékem. Kruhový či oválný motiv je patrný z každého jednotlivého kousku. Zasytit s nimi můžete celou koupelnu.

To nejlepší nakonec

Inspirace pro letošní Black Friday jsme nabídli, doufejme, dostatek. To nejlepší jsme si schovali až na konec:

Nejen tyto, ale i další výrobky značky GRUND nakoupíte odteď až do 1. 12 s neuvěřitelnou slevou 30 %.