Z ČECH DO CELÉHO SVĚTA

Malé a střední podniky se na příjmech České republiky podílejí neuvěřitelnou nadpoloviční měrou! Už dávno předběhly průmysl, který byl pro tuto zem klíčový po celá staletí. Podniky, jako je ten náš, dnes dávají práci dvěma třetinám všech aktivních obyvatel. Úspěch na domácím hřišti však nemusí znamenat úspěch světový. V tom se dokázala prosadit jen hrstka firem. Jsme velmi rádi, že patříme mezi ně.

mapa sveta

Z KRAKONOŠOVA DO VÍCE NEŽ 40 ZEMÍ SVĚTA

karkonosze-g949706181_1920

Značka GRUND navazuje na textilní výrobu, která byla pro české Podkrkonoší tolik typická. Tehdejším ručním a později továrním společnostem se však ani nesnilo o tom, že by jejich výrobky oceňoval celý svět. Předložky a koberečky GRUND přesvědčily svou kvalitou, spolehlivými vlastnostmi a mimořádnou hebkostí napřed obyvatele sousedních zemí. Postupem času se jim podařilo dobýt srdce zákazníků i na vzdálenějších kontinentech, včetně těch zaoceánských. 

EKOLOGIE A UDRŽITELNOST

794A0220

Snad to nebude znít příliš troufale, když prohlásíme, že naše společnost byla na českém trhu jedním z průkopníků ekologické vize světa. O její správnosti jsme od samého začátku hluboce přesvědčeni. Inspirací nám byla bezpochyby okolní panenská příroda, která nás vedla k pevnému ukotvení ekologie a udržitelnosti do naší firemní kultury. Jsme rádi, že nezávislá studie z roku 2021 potvrdila, že české předložky a koberečky mají menší dopad na životní prostředí, než světová konkurence.

JEDINÍ V CELÉ EVROPĚ

grund

V současné době jsme jedním z mála výrobců koupelnových předložek a koberečků v Evropě. 98 % našich výrobků má ryze evropský původ a tento podíl chceme i nadále zvyšovat. V Mladých Bukách nově vznikají originální, stálobarevné a výjimečně jemné a hřejivé předložky ze všech tří ověřených materiálů: přírodní BIO bavlny, beránkově jemného polyakrylu a bezkonkurenčně hebkého polyesteru. 

Prohlédněte si zástupce každého z našich osvědčených materiálů a načerpejte inspiraci pro svůj vlastní dokonalý domov.