Barva roku 2024 je pro GRUND jako stvořená

Letos nám Pantone, tradiční vyhlašovatel barvy roku, udělal velikou radost. Po „odvaze a touze experimentovat“, které přinášela loňská Viva Magenta, nastal čas na zklidnění a hřejivé dotyky. Barvou roku 2024 se stal odstín PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, který by v nás měl všechny tyto pocity vyvolávat. Pocity, které, doufejme, zná každý náš zákazník, který si od nás koupí hřejivý kobereček.

Vytvářet krásné věci v módní barvě roku je jedna věc. Vyrábět produkt, který je sám o sobě ztělesněním barvy roku, je však něco úplně jiného. Každý kobereček a předložka GRUND, které pro vás s láskou vyrábíme v podhůří Krkonoš, přináší vřelou náruč hřejivých dotyků. Užít si je můžete v koupelně, ale i v dalších místnostech vašeho domova.

barva-roku24_02

Hebké jako chmýří pampelišky

Peach Fuzz můžeme přeložit jako „broskvové chmýří“. Barva je zosobněním téměř nepolapitelné hebkosti a přináší zklidnění.  Přesně tyto pocity by nám měly pomáhat lépe snášet dění okolo nás i v celém světě. Něžná broskvová vznikla kombinací oranžové a růžové. Jde o teplý odstín, který v nás vyvolává pocit blízkosti, bezpečí a harmonie. Třeba jako teplo domova. Už proto je nám tato barva tolik blízká.

Máme je!

barva-roku24_03

V nabídce GRUND jsme pro vás našli hned několik koberečků a předložek, které s jemným odstínem broskvové pracují. Růžová předložka SHAMBALA vyjadřuje harmonii. Růžová SHEREZAD kombinuje módní barvu roku Peach Fuzz se stříbrnými vlákny. Šedivá je ostatně jedním z odstínů, které novou barvu skvěle doplňují. Precizní provedení obou předložek je dílem poctivé ruční práce. Děti ocení krásu jemné broskvové předložky BALLERINA. Je tu pro každou mladou slečnu, která míří, jako chmýří, za svými sny.

S čím ji kombinovat?

Také už se nemůžete dočkat, až vyzdobíte svůj domov broskvovými květinami, textilními či keramickými doplňky a až svůj šatník oživíte novým, hřejivým odstínem? Přinášíme několik tipů, čím Peach Fuzz vhodně doplnit.

barva-roku24_04

V kombinaci s hnědou docítíte zemité harmonie, což je skvělá zpráva pro všechny, kdo pokukovali třeba po hnědé předložce LUXOR. Komu naopak broskvová připadá příliš tlumící, může ji doplnit sytě červenou či oranžovou. Předložky AUM či SUNSHINE vytvoří spolu s broskvovou skvělý mix povzbuzení a zklidnění. Šedá barva podtrhne moderní ráz nové barvy roku. Vyzkoušejte tuto perfektní dvojici třeba spolu s jedním z šedých koberečků v návrzích Luige Colaniho. COLANI 1, 2, či 7B si o to přímo říkají.

barva-roku24_05