PODZIM PLNÝ NOVINEK

V naší nabídce přibylo v těchto dnech tolik novinek, že máte zase o čem přemýšlet. A o čem snít. Pojďme si společně naše nové podzimní přírůstky představit.

Začněme s koberečky, protože právě ty dokáží sychravé podzimní dny svým hřejivým teplem a mimořádnou hebkostí dokonale vyvážit.

JE LIBO MOZAIKU?

 novinky_16102023_1

Pravidelně nepravidelná předložka SHANGA pracuje s přechody odstínů barev až po něžnou krémově bílou. Ať už sáhnete po oceánově modré, zemité zelené či šeříkově fialové variantě, vždy to bude správná volba.   

DO KOUPELEN, LOŽNIC I OBÝVÁKŮ

 novinky_16102023_2

Předložka ATALA ráda směle vykročí z prostředí koupelny a bude vás zahřívat i v dalších místnostech vašeho domova. Syté barvy a přítomnost černé ji předurčují do role dominanty každého prostoru.

HVĚZDY U NOHOU

novinky_16102023_3

Inspirací pro předložku SIRIA se bez pochyby stala nejjasnější hvězda noční oblohy. Její typické mihotání či blikání zpozorovali už staří Řekové. Právě tento jev jsme v celé jeho kráse a jednoduchosti všili do našeho nového koberečku.

PRO KAŽDÉ ROČNÍ OBDOBÍ

novinky_16102023_4

Kouzlo předložky MANTA spočívá ve dvojí výšce vlasu. Zatímco jedna půle nabízí super hřejivých 24 mm, na druhé najdeme milimetrů 14. Vyšší vlas ocení vaše chodidla spíše ve studených měsících, nižší naopak v těch teplých. 

PŘEJDĚTE NA ZELENOU

 novinky_16102023_5

Oblíbeným předložkám ART a SUMMERTIME přibyl nový odstín: zelená. Zatímco u ARTu se to nabízelo, květinovému motivu zelená rozhodně chybět nesmí, SUMMERTIME vyžadoval pořádné přemýšlení. Posuďte sami, jak se nám zdařilo přeměnit původní pestrou paletu barev do přírodou inspirovaných odstínů zelené, šedé a krémově bílé.  

TRENDY ŠEŘÍKOVÁ

novinky_16102023_6

Jednou z barev roku 2023 a 2024 je lila. Podle specialistů na design jí to nejlépe sluší ve společnosti šedé a bílé. Vyslyšeli jsme jejich doporučení a rozšířili jsme o tyto odstíny předložku CAPRICIO. V hlavní roli přitom zůstává šeříková.   

HARMONIE DO KAŽDÉ KOUPELNY

Novinky mezi doplňky se nesou ve znamení harmonie a klidu. Klid přináší nejen do našich koupelen, ale i svědomí. Mimo jiné totiž pracují s materiály, o které se příroda ráda podělí.    

ČISTÁ PRÁCE

novinky_16102023_7

Když se zeptáte jakéhokoli sklenářem či výrobce sprchových zástěn, čím nejlépe čistit skla a zrcadla, jednoznačně odpoví: stěrkou. My jsme ji pro vás našli v provedení, které bude vaší koupelně slušet. TURBO-LOC stěrka je vždy po ruce, bez vrtání, a s rukojetí z bambusu, který šetří přírodu. 

BLACK & WHITE & BAMBUS

novinky_16102023_8

Nápaditý tvar černých či bílých doplňků ROTELLO zaujme plastickým povrchem i přítomností přírodního bambusu. Bambusy dokáží růst až o 90 cm za jediný den, proto jejich použití představuje minimální zátěž pro životní prostředí.

TICHÝ JAKO MYŠKA

novinky_16102023_9

Sedátka KOS jsou vybavena systémem Easy-close pro tiché zavírání. Naše pozorování prokázala, že s jejich pomocí se v domácnostech velmi výrazně eliminují často nečekané nepříjemné zvuky. Kromě všech možných barev nabízíme tato sedátka i v myší šedo-béžové.

TŘI MOŽNOSTI UPEVNĚNÍ

novinky_16102023_10

Praktickou poličku PREMIUM PLUS můžete přilepit, přivrtat nebo přicucnout. Kromě lepení a vrtání totiž umožňuje upevnění pomocí vakuového systému. Kombinace bílého plastu a lesklé nerez oceli je do věčně vlhkého prostředí koupelny ideální.